ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ – Σαν να αναμένει την κωλοτούμπα Σόιμπλε

FTSE 25 ημερήσιο 17/2/15

Χωρίς τίτλο

Ο δείκτης διόρθωσε περαιτέρω σήμερα φθάνοντας μέχρι το 50% της διαδρομής της ανόδου που προηγήθηκε. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συνεδρίασης η απροθυμία σημαντικών μη τραπεζικών τίτλων να "πανικοβληθούν" όπως οι τράπεζες που τράβηξαν τον δείκτη για δεύτερη φορά χαμηλότερα,  κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού προς το τέλος της συνεδρίασης, ενώ είχε προηγηθεί σημαντική ανάκαμψη από την πρωινή βουτιά. Αν συνεχίσουμε αύριο πτωτικά η προσοχή στρέφεται στο αν θα δώσει την αναμενόμενη στήριξη η S1.

Ωστόσο συνεχίζουν να διαρρέουν εκτιμήσεις ότι τελικά θα ζητήσουμε με τον ένα ή άλλο τρόπο κάποιου είδους παράταση (για να διευκολύνουμε την κωλοτούμπα...των Γερμανών). Αν είναι έτσι δεν θα το καταλάβουμε από τυχόν κίνηση του δείκτη ξανά πάνω από τον ΕΚΜΟ 22 ημερών, οριακά κάτω από τον οποίον έκλεισε σήμερα, αλλά από το αν θα διασπάσει το σημερινό υψηλό ημέρας (258,65). Εξυπακούεται ότι όσο ο δείκτης κινείται πλάγια όπως κατά τους τελευταίους δυο μήνες δεν μπορούμε να περιμένουμε βοήθεια από τον ΕΚΜΟ 22.

Η υπέρβαση του 258 σε κλείσιμο 60λ ή 120λ κεριού αναμένεται να είναι μια καλή ένδειξη με βάση τα ως τώρα δεδομένα στα αντίστοιχα διαγράμματα που ακολουθούν, μαζί με το 30λ του ΣΜΕ που τελευταία κατά την διάρκεια της πλάγιας κίνησης έχει δώσει καλύτερες "πληροφορίες" όπως ήδη αναφέρθηκε.

INTRADAY CHARTS

ιντρα

Κλείνοντας θα ήθελα να σας προτείνω να ενημερωθείτε για μια πολύ ενδιαφέρουσα ματιά στην αγορά του φίλου Αναστάσιου και μια επίσης ενδιαφέρουσα άποψη του φίλου IMALES για τον ΓΔ.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.