ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – EUROBANK – ΕΛΛ. ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε – ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΕΤΕ ημερήσιο 13/2/15

ετε 13 φεβρΚαι η ΕΤΕ κατάφερε την Παρασκευή να βγει από την πτωτική σφήνα R-S και να διασπάσει το τρίγωνο R1-S1. Έχει επίσης ολοκληρώσει δυο κύματα από το χαμηλό της και βρίσκεται στο τρίτο που δείχνει να έχει στοιχεία προωθητικού, αν κρίνουμε από τα διαδοχικά ανοδικά gaps και τα μεγάλα ποσοστά ανόδου, που βέβαια είναι συνέπεια των αντίστοιχα μεγάλων πτωτικών συνεδριάσεων που προηγήθηκαν. Το ελατήριο που λέγαμε...

Σε περίπτωση διόρθωσης (αναμενόμενης), αν κρατήσει το υψηλό της Τρίτης 10/2 στα 1,12 ευρώ πιστεύω ότι θα είναι θέμα χρόνου  η προσέγγιση των ανοδικών στόχων (στο διάγραμμα) όπως και του πτωτικού gap της 9/12/14.

ΕΥΡΩΒ ημερήσιο 18/2/15 - Σενάριο

Χωρίς τίτλο

Η πτώση κατά 13% από την R1 που αποτελούσε τον πρώτο στόχο, κάνει πολύ πιθανή την διορθωτική κίνηση με πιθανή κατά την άποψή μου την δημιουργία ενός δεξιού ώμου σύμφωνα με το σενάριο στο διάγραμμα. Κατά τα λοιπά ισχύουν τα της τελευταίας ανάρτησης.

ΕΧΑΕ ημερήσιο 13/2/15

Χωρίς τίτλο

Με τέτοια δύναμη της αγοράς ο στόχος του διπλού πυθμένα πιάστηκε και ο απλός 200ρης κ.μ.ο ξεπεράστηκε με χαρακτηριστική κίνηση όπως αναμενόταν. Τα gaps πολλά κι εδώ και αναμένεται το κλείσιμο τουλάχιστον των πρώτων από αυτά εφ' όσον βέβαια διορθώσει η αγορά.

ΠΕΙΡ ημερήσιο 13/2/15

ΠΕΙΡ 13 ΦΕΒΡ

Τέλος η ΠΕΙΡ βρίσκεται πιθανότατα και αυτή σε κύμα 3 με όλα τα χαρακτηριστικά του. Διαδοχικά gaps και μεγάλα ποσοστά ανόδου, αντίστοιχα των πτωτικών και συνεπεία αυτών βεβαίως. Η F αποδείχθηκε άλλη μια φορά γερή αντίσταση. Αν ξεπεραστεί οι στόχοι του τρίτου κύματος φαίνονται στο γράφημα. Αν η αγορά διορθώσει αναμένεται να κλείσει τουλάχιστον το πρώτο gap.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.