ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ – ΣΜΕ ΔΕΙΚΤΗ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΟΠΑΠ – ΕΥΔΑΠ – ΜΥΤΙΛ

ΓΔ ημερήσιο 2/2/15

Μια γρήγορη ματιά στους στόχους μετά την πολύ καλή σημερινή αντίδραση.

Χωρίς τίτλο

FTΑSE 1502 (ΣΜΕ) 120λ 2/2/15

ΣΜΕ 25ρη 120λ 2 φεβρ

Μοναδικό αξιοσημείωτο σήμερα ήταν η ενεργοποίηση σχηματισμού αναστροφής (διπλού πυθμένα) της βραχυπρόθεσμης πορείας του ΣΜΕ του δείκτη με παράλληλη διάσπαση των ΕΚΜΟ 8&9Υ στο 120λ, όπως αναλυτικά παρουσιάστηκε στα πρωϊνά σχόλια.

ΟΠΑΠ ημερήσιο 2/2/15

οπαπ 2 φεβ

3η μέρα αξιόλογης αντίδρασης που ανέκοψε την πορεία προς τον στόχο της διάσπασης του range στην περιοχή των 6.60 ευρώ.

ΕΥΔΑΠ ημερήσιο 2/2/15

Χωρίς τίτλο

Πρώτη ανάρτηση για την ΕΥΔΑΠ που δεν δείχνει να στεναχωριέται για το πισωγύρισμα από τις ιδιωτικοποιήσεις (ή ξεπουλήματα σε κάποιες περιπτώσεις). 4η μέρα αντίδρασης και δείχνει να έχει καλή στήριξη στην S. Σημαντική τεχνικά η επάνοδος πάνω από την γραμμή λαιμού του σχηματισμού διπλής κορυφής. 1η προσπάθεια ενεργοποίησης του σχηματισμού αναστροφής του διπλού πυθμένα με στόχο λίγο παραπάνω αυτού της διάσπασης του τριγώνου (αμφότεροι επί του διαγράματος).

ΜΥΤΙΛ  2/2/15

εβδομαδιαίο

Χωρίς τίτλο

ημερήσιο

Χωρίς τίτλο

Στο εβδομαδιαίο διάγραμμα βλέπουμε ότι η αντίδραση ήρθε από την τελευταία speed resistance line και την περιοχή του 50% fibo διόρθωσης όλης της ανοδικής κίνησης από το 2012.

Στο ημερήσιο βλέπουμε ότι η μετοχή διόρθωσε κατά 50% την τελευταία της ανοδική κίνηση και είχε σήμερα πολύ καλή άνοδο με νέα διάσπαση του ΕΚΜΟ 55 αφού επιβεβαίωσε χθες την διάσπαση του ΕΚΜΟ 21. Στόχοι πλέον οι αντιστάσεις R2, S και R1. Στήριξη στην S2.

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.