ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΔΡΑΜΑ

ΔΤΡ ημερήσιο 26/1/15

Χωρίς τίτλο

Πρώτο κλείσιμο σήμερα κάτω από την S2 και πλέον η προσοχή στρέφεται στο πρόσφατο χαμηλό της 29/12 από όπου προήλθε το εκπληκτικό rebound, η S1 (παράλληλη της  R1) και βέβαια ο στόχος της διάσπασης του τριγώνου R-F στην περιοχή των 65 μονάδων.

ΑΛΦΑ ημερήσιο 26/1/15

Χωρίς τίτλο

Με τις αποκλίσεις να επιμένουν η ΑΛΦΑ επέστρεψε σε μια περιοχή ασθενών στηρίξεων από τα πρόσφατα χαμηλά κλείνοντας ακόμη μια φορά κάτω από τις F και S1 πάνω από τις οποίες έχει επιστρέψει αρκετές φορές. Αν δεν τα καταφέρει ακυρώνεται η πιθανότητα σχηματισμού διπλού πυθμένα και η προσοχή στρέφεται στο χαμηλό της 29/12 που έδωσε την γνωστή εκρηκτική αντίδραση, είναι δε το επίπεδο κάτω από το οποίο ενεργοποιείται ο τελευταίος σχηματισμός διπλής κορυφής που έχει στόχο που συμπίπτει με αυτό των δυο πτωτικών τριγώνων F-R και R1-S1 στην περιοχή των 0,25 - 0,255 ευρώ.

ΕΤΕ ημερήσιο 26/1/15

Χωρίς τίτλο

Οι στόχοι των πτωτικών σχηματισμών του τελευταίου τριμήνου έχουν αναφερθεί πολλές φορές σε προηγούμενες αναρτήσεις και φαίνονται και στο γράφημα. Θα είναι πρώτη πιθανότητα σε περίπτωση απώλειας του 1,23 που θα ακυρώσει και τον σχηματισμό ανάστροφου ΩΚΩ στην γραμμή λαιμού του οποίου σταμάτησε η αντίδραση της Παρασκευής.

ΕΥΡΩΒ ημερήσιο 26/1/15

Χωρίς τίτλο

Η πρώτη που δοκίμασε σήμερα ιστορικό χαμηλότερο. Η τεχνική εικόνα είναι τραγική αφού έχουμε διαδοχικές πτωτικές διασπάσεις τριγώνων που έχουν αναφερθεί και σε προηγούμενες αναρτήσεις, με όλο και χαμηλότερους στόχους που φαίνονται και στο διάγραμμα. Τελευταία διάσπαση του PENNANT R2-S2 που δείχνει ακόμα χαμηλότερα. Πλησιέστερη αντίσταση το πρόσφατο πτωτικό gap που δεν προσεγγίστηκε καν ακόμα και την Παρασκευή 23/1.

 ΠΕΙΡ ημερήσιο 26/1/15

Χωρίς τίτλο

Πρώτο κλείσιμο σήμερα κάτω από την Ζ (παράλληλη της F) που ως τώρα συγκρατούσε πολλά από τα πρόσφατα χαμηλά, όπως και από το πρόσφατο range τιμών. Αν χαθεί και το χαμηλό της 29/12 ο στόχος της διπλής κορυφής που έχει ενεργοποιηθεί από τις 11/12 κι έχει παρουσιαστεί σε προηγούμενες αναρτήσεις στο 0,63 θα είναι απλά θέμα χρόνου.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.