ΑLPHA BANK – AEGEAN AIRLINES – ΔΕΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, Ήταν να μην πάρουν φόρα…

ΑΛΦΑ ημερήσιο 8/1/15

Χωρίς τίτλοΣτις 23/12/14 είχαμε ξαναδεί την ΑΛΦΑ και είχαμε αναφέρει τον στόχο της. Σήμερα έχασε τελικά τις στηρίξεις που αναφέραμε και έκανε πιθανότερη την επίτευξη του στόχου της.

ΑΡΑΙΓ ημερήσιο 8/1/15

Χωρίς τίτλο

Στην ανάρτηση της 4/1 είχαμε μεταξύ άλλων επισημάνει την σημασία της S. Σήμερα η S χάθηκε κι αν η τιμή δεν επανέλθει πάνω από αυτήν υπάρχουν ούτε λίγο ούτε πολύ 4 σχετικά "κοντινοί" στόχοι που προκύπτουν από τρεις διαφορετικούς σχηματισμούς, όπως αποτυπώνεται στο διάγραμμα.

ΔΕΗ ημερήσιο 8/1/15

Χωρίς τίτλο

Η μετοχή έχασε και το 61,8% της ανόδου από το 2012 κι όπως φαίνεται θα χάσει και την οριζόντια στήριξή της από το χαμηλό του 2013. Επόμενος στόχος το 78,6% fibo επίπεδο, λίγο πάνω από τα 3,50 ευρώ.

Κοιτώντας ψηλότερα βλέπουμε ένα σωρό εκκρεμοτήτων που κάποτε θα κλείσουν, αλλά μάλλον η Ελλάδα θα είναι τότε άλλη χώρα, όπως έγραψε κι ο φίλος ο Μιχάλης στην Ελεύθερη Γνώμη με αφορμή την ΕΛΛΑΚΤΩΡ...

ΕΛΠΕ ημερήσιο 8/1/15

Χωρίς τίτλο

Η S παράλληλη της R με δυσκολία κράτησε και σήμερα για πολλοστή φορά. Είναι θέμα χρόνου η διάσπασή της και η επίτευξη του στόχου που έχει αναφερθεί και στις προηγούμενες αναρτήσεις μας για τη μετοχή.

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.