ΤΡΑΠΕΖΕΣ – Με τον Αννίβα ante portas

ΔΤΡ 10-12-14

Σαν να το ξανασκέφτηκαν

Χωρίς τίτλο

Ο δείκτης έφθασε με συνοπτικές διαδικασίες στον στόχο της διάσπασης της σφήνας Χ - Ζ και μαζεύτηκε πάνω από την F αφού είδε επίπεδα που είχε να δει 19 μήνες. Αν η F δεν κρατήσει πάμε για την Τ που έρχεται από τα χαμηλά Ιανουαρίου - Μαίου, για να μην πούμε για τα χαμηλά των καναλιών R - S ή και R1 - S1. Στις 27 θα ξέρουμε...

ΑΛΦΑ 10/12/14

ΤΟ μάζεμα (;)

Χωρίς τίτλο

Ο όγκος εκτοξεύθηκε σήμερα. Κατά σύμπτωση η μετοχή μόλις άγγιξε την S2 και κυρίως την F έκανε απλά...ότι και τις προηγούμενες φορές. Πρέπει να επανέλθει πάνω από την S1 διότι η διάσπασή της εφ' όσον οριστικοποιηθεί ανοίγει το δρόμο για πολύ χαμηλά, επίπεδα που έχει να δει από τον Μάη του 2013.

ΕΤΕ 10/12/14

το μη χείρον...

Χωρίς τίτλο

Τι να πεις σε μια μέρα που η μεγάλη "αγαπημένη" πολλών επενδυτών κι αλογομούρηδων έκανε χαμηλότερο ενδοσυνεδριακό και χαμηλότερο κλείσιμο όλων των εποχών και μάλιστα με υψηλό ημέρας τόσο μακριά από την γραμμή λαιμού του ΩΚΩ που διεσπάσθη πάλι χθες; Και μόνο που βλέπεις το θεωρητικό στόχο σε πιάνει οίκτος για τα εικονίσματα που γκρεμίζονται τόσα χρόνια και τελειωμό δεν έχουν.

Παρ'όλα αυτά αν το αυριανό κερί είναι καλό (μη ρωτάτε πως και γιατί, ΔΕΝ ΞΕΡΩ), τότε το σημερινό doji θα μπορούσε να αποδειχθεί κερί αντιστροφής. Είναι κι αυτός ο RSI που δεν το'χει "αποδεχτεί" ακόμα το μοιραίο. Ακόμα και να' ρθει όμως νομίζω ότι μεσοβραχυρόθεσμα τουλάχιστον η ζημιά στην αγορά είναι ανυπολόγιστη.

Για την ΕΥΡΩΒ τα είπαμε και χθες.

Για την ΠΕΙΡ τώρα . Όπως βλέπουμε στο διάγραμμά της που ακολουθεί, έχασε και το 78,6% φιμπο και μοιάζει νά' ναι θέμα χρόνου να δούμε αν μπορεί να δώσει αντίδραση, από την S3 ή έστω από την S.

ΠΕΙΡ 10/12/14

Χωρίς τίτλο

 

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.