ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ – Θα “βγάλει” πρόεδρο;

ΓΔ ημερήσιο 8/12/14

Χωρίς τίτλο

Αν δεχθούμε ότι η τεχνική ανάλυση είναι δυνατόν να "αποκαλύψει" τι γνωρίζουν οι έχοντες προνομιακή πληροφόρηση ή τέλος πάντων τι προεξοφλούν τα γερά πορτοφόλια που κινούν τα νήματα, είναι πιθανόν ότι για αυτούς δεν ήταν και τόσο μεγάλη έκπληξη η εξέλιξη για την επίσπευση των διαδικασιών εκλογής του επόμενου Π.τ.Δ από την Βουλή. Αν είναι έτσι και σε συνδυασμό με τις την απόφαση γαι δίμηνη παράταση του μνημονίου και επιστροφή της τρόικα, δεν θα πρέπει να μας φανεί παράξενο ότι ο δείκτης ανέβαινε τόσες μέρες και κατάφερε σήμερα :

-Nα κάνει το "οφειλόμενο" retest των χαμηλών των εξωτερικών κεριών της 29/10 και 6/11 και να προσεγγίσει την ισότητα a=c,

-Να μπει έστω και ενδοσυνεδριακά μέσα στο 1 με την υπέρβαση του 1044,23, έστω κι αν έκλεισε τελικά λίγο χαμηλότερα. Βέβαια εδώ θα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι υπάρχουν και άλλες μετρήσεις φίλων που σέβομαι τις γνώσεις τους και δεν συμφωνούν για τα περί 1,2,3 κλπ αλλά αν έχουν δίκιο θα αποδειχθεί πιθανότατα κι από αύριο, αν συνεχίσει ο δείκτης την άνοδο. Αν γυρίσει βέβαια προς τα κάτω θα συνεχίσει να υφίσταται η πιθανότητα να ισχύει η μέτρηση που φαίνεται στο διάγραμμα. Στην πιο απαισιόδοξη προοπτική της η μέτρηση αυτή διαψεύστηκε όπως τουλάχιστον παρουσιάστηκε ως μελλοντολογική γκουρουδιά στην ανάρτησή μας της 27/11.

Αν πάλι όλα αυτά είναι μπούρδες και η "αγορά" δεν χαρεί και πολύ από τις ανακοινώσεις, είναι πιθανό να έχουμε υποχώρηση, που θα μπορούσε;

-να κάνει retest απλώς της  S2 για να επιβεβαιώσει την διάσπασή της (ανάρτηση 4/12)

-το retest να γίνει και στο επίπεδο αλλαγής της ημερήσιας τάσης βάσει των fractals στο προηγούμενο υψηλό στο 1023 ή και της F.

- να φύγει σφαίρα κάτω και να αποδειχθεί η μέτρηση απολύτως πιθανή αφού σε τέτοια περίπτωση θα έχει ολοκληρωθεί το iv (III) και θα ξεκινήσουμε για το v που θα ολοκληρώσει το κύμα ΙΙΙ χαμηλότερα από τις 900 - 850 μονάδες.

 

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.