ΟΤΕ – ΔΕΗ – ΕΧΑΕ – ΤΙΤΚ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (της διάσπασης γίνεται…)

ΟΤΕ ημερήσιο 5/12/14

Όποιος σορτ δεν έβαλε στοπ είναι άξιος της τύχης του

οτε

Αφού τα κατάφερε μέσα στην μεγάλη βουτιά και κρατήθηκε πάνω από τη γραμμή λαιμού του ΩΚΩ του, διέσπασε κι άφησε πίσω του την S1 και τους εκθ 21 και 55 ημερών, κοντοστάθηκε λίγες μέρες παλεύοντας με την ζώνη 10,10 -10,18 που είχαμε επισημάνει σε προηγούμενες αναρτήσεις, έδωσε τελικά την δυνατή κίνηση με διάσπαση του 10,18 σε κλείσιμο, που σημαίνει ενεργοποίηση του σχηματισμού διπλού πυθμένα, του οποίου ο στόχος φαίνεται στο διάγραμμα. Όπως φαίνεται στο intraday διάγραμμα που ακολουθεί η "έκρηξη" της τελευταίας ώρας σε τιμές και όγκους, δεν μπορεί παρά να οφείλεται ΚΑΙ στο πόσο σημαντικό εθεωρείτο από πολύ κόσμο, να επιβεβαιωθεί η ενεργοποίηση του σχηματισμού διπλού πυθμένα.

ΟΤΕ intraday

Χωρίς τίτλο

ΔΕΗ ημερήσιο 5/12/14

ΔΕΗ

Στη ΔΕΗ δεν πήρα πολύ σοβαρά την 2η διάσπαση της γραμμής λαιμού του ανάποδου ΩΚΩ γιατί είχε λέει (ο σολων) μεγάλη κλίση! Επηρεάστηκα βέβαια και από τη τύχη που είχε το χαρτί μετά την πρώτη διάσπαση. Είχε επισημανθεί βέβαια σε προηγούμενη (25/11) ανάρτηση το πόσο σημαντικές εθεωρούντο οι κορυφές των ώμων στο 7,27 και 6,91. Η τελευταία μάλιστα θα μπορούσε να θεωρηθεί και γραμμή ενεργοποίησης σχηματισμού διπλού πυθμένα, η υπέρβαση της οποίας είχε γίνει ήδη από την τετάρτη 3/12.

Η κίνηση της Παρασκευής διέπασε και το επόμενο επίπεδο στο 7,27 για να μην αφήσει αμφιβολίες κι αν όλη αυτή η κίνηση της αγοράς δεν αποδειχθεί  τράβηγμα, ώστε να έχουμε ξεφόρτωμα σε υψηλότερες τιμές, τότε ... οι στόχοι φαίνονται στο γράφημα.

ΕΧΑΕ ημερήσιο 5/12/14

εχαε

και αυτήν την είχαμε "ξαναδεί" στις 25/11 γράφοντας μάλιστα:

Στην ΕΧΑΕ ίδια γεύση, παρά το γεγονός λοτι είχε σπάσει τη γραμμή λαιμού του σχηματισμού διπλού πυθμένα κι ο στόχος δεν φάνταζε εξωπραγματικός. Έχασε μονομιάς την R και την Σ, την τελευταία μάλιστα με το ίδιο ανησυχητικό pattern όπως και την προηγούμενη φορά. Ελπίδα η αναπήδηση από την Σ1. Βέβαια αυτή σαν μικρούλα εξαρτάται απόλυτα από το κλίμα. Άλλοι θα «αποφασίσουν» δηλαδή.

Η μετοχή στις 27/11 αναπήδησε πράγματι από την Σ1, διέσπασε πάλι την γραμμή λαιμού του σχ. διπλού πυθμένα στο 5,88 και την κατερχόμενη R κι αφού έκανε ένα doji την πέμπτη συναντώντας τον ΕΜΑ 55 ημερών, τον διέσπασε κι αυτόν όπως και το μπλε τρίγωνο. Οι στόχοι φαίνονται στο γράφημα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την άλλη επισήμανση της 25/11 περί μικρούλας κλπ κλπ οπότε ένα στοπ θα έβαζα στο 5,88. Επίτευξη του στόχου του διπλού πυθμένα θα ακυρώσει τους φόβους για διπλή κορυφή.

ΤΙΤΚ ημερήσιο 5/12/14

Χωρίς σχόλια. Το γράφημα τα λέει μόνο του.  Πράγματι της ...διάσπασης γίνεται ...

ΤΙΤΚ

ΓΕΚΤΕΡΝΑ ημερήσιο 5/12/14

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

Και εδώ σχηματισμός διπλού πυθμένα.  Επί 8 συνεδριάσεις αγωνιζόταν να τον ενεργοποιήσει, κι αυτή την Τρίτη τα κατάφερε. Οι τιμές γρήγορα έπιασαν τον στόχο του τριγώνου και πλέον σκεφτόμαστε τον επόμενο που είναι αυτός του σχηματισμού. Και εδώ βέβαια ισχύει ότι και για την ΕΧΑΕ οπότε ένα στοπ στην διασπασθείσα μπλε γραμμή θεωρείται απαραίτητο.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ ημερήσιο 5/12/14

Επιτέλους!

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Επιτέλους έδωσε τη διάσπαση. Τριγώνου θέλετε? διπλού πυθμένα θέλετε? Ο στόχος είναι ο ίδιος. Και εδώ βέβαια ισχύει το "περί καιρού επιτρέποντος" οπότε αυστηρό στοπ στην Σ.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.