ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ

ΔΤΡ 28/11/14

Χωρίς τίτλο

Ο δείκτης εκτιμώ ότι δεν θα βρει δύναμη να διασπάσει καμιά από τις πολλές R και θα συνεχίσει την διαδρομή μεταξύ R4και  S μέχρι ... τα κάλαντα τουλάχιστον, αν δεν έχουμε καμιά θεαματική θετική ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό, που δεν την βλέπω.

ΑΛΦΑ ημερήσιο 28/11/14

Χωρίς τίτλο

κατ'εικόνα και κατ'ομοίωση η ΑΛΦΑ για την οποία αναμένω κίνηση μέσα στο μπλε τρίγωνό της R1-S1.

ΕΤΕ εβδομαδιαίο

ετε εβδ

Στο εβδομαδιαίο διάγραμμα της ΕΤΕ, βλέπουμε ότι το το τρίγωνο από την Άνοιξη, έχει διασπαστεί από τον Σεπτέμβρη και μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε τιμή στόχο πολύ χαμηλά...όπως και το ημερήσιο διάγραμμα που ακολουθεί στο οποίο έχουμε παραπλήσιους στόχους, από δύο πρόσφατους σχηματισμούς ΩΚΩ και διπλής κορυφής που ωστόσο δεν έχουν ενεργοποιηθεί ή η τιμές βρίσκονται πάνω από την γραμμή λαιμού (όσον αφορά τον ΩΚΩ). Η διαφορά στην ΕΤΕ όπως επίσης βλέπουμε στο ημερήσιο διάγραμμα είναι ότι είχαμε αντίδραση μόλις η τιμή άγγιξε εκε νέου τη γραμμήλαιμού του ΩΚΩ και γύρισε την 28/11/14 υψηλότερα, με τέτοιο τρόπο ώστε άρχισε να σχηματίζεται ο πιθανολογούμενος ήδη από την ανάρτηση της 23/11 σχηματισμός ανεστραμμένου ΩΚΩ που σε περίπτωση ενεργοποίησής του θα μας δώσει το δικαίωμα να "ονειρευόμαστε" επίπεδα 25 με 30% υψηλότερα από εδώ, υψηλότερα και από το στόχο της διάσπασης της σφήνας. Οι πρόσφατες κορυφές στο 2,02 και 2,06 είναι κατά την άποψή μου τα στοπ σε ενδεχόμενες θέσεις σορτ μια και διάσπασή τους θα σημάνει και την πιθανή ενεργοποίση του αισόδοξου σεναρίου. Αντίθετα αν η S  διασπαστεί  αρχίζω και σκέφτομαι πάλι τους πτωτικούς σχηματισμούς με ότι αυτό συνεπάγεται για ολόκληρο το ΧΑΑ. Στοπ λονγκ κατά την άποψή μου είναι πρώτα η S και κατόπιν η γραμμή λαιμού στο 1,80, όπου βρίσκεται και το αντίστοιχο στοπ του 120λ (1,79).

ΕΤΕ ημερήσιο 28/11/14

Χωρίς τίτλο

Σε ότι αφορά την ΕΥΡΩΒ εκτιμώ ότι το καλύτερο δυνατό για αυτή σενάριο βραχυπρόθεσμα είναι να καταφέρει να παραμείνει μέσα στο καφέ τρίγωνο.

ΕΥΡΩΒ ημερήσιο 28/11/14

Χωρίς τίτλο

Τέλος στην ΠΕΙΡ η τρίτη διαδοχική υποχώρηση των τιμών μόλις προσέγγισαν την R με κάνει να αμφιβάλλω για την δυνατότητα να εξακολουθήσει να κυμαίνεται μέσα στη κόκκινη σφήνα μέχρι τη γραμμή λαιμού του σχηματισμού διπλού πυθμένα. Έχω την αίσθηση ότι η βραχυπρόθεσμη πορεία θα κριθεί από την κατεύθυνση της διάσπασης του κεριού της 26/11, οπότε ανάλογα θα τοποθετούσα και τα βραχυπρόθεσμα στοπ αν δεν ήθελα να πιστέψω στο 120λ που δίνει το stop-reverse to short στο 1,21.

ΠΕΙΡ ημερήσιο 28/11.

Χωρίς τίτλο

 

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.