ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ – ΤΙΤΑΝΑΣ – ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – κοιτώντας Ν Ν-Α – Σχόλια 28/11/14

ΓΔ ημερήσιο 27/11/14

γδ ημερ 27 νοε

Τα όρια του τρέχοντος διορθωτικού - ψυχοβγαλτικού κύματος (IV του 3 το ονομάζω εγώ) πιστεύω ότι μετά και το τελευταίο high fractal έχουν καθορισθεί.  Αν  η "μέτρηση" που έχω κατά νου επαληθευτεί αναμένω μια κίνηση προς την κάτω γραμμή του τριγώνου  και μετά τερματισμό του IV στην πάνω γραμμή. Θα ακολουθήσει το πέμπτο κύμα ώστε να ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο τρίτο πτωτικό κάπου μεταξύ 750 και 800 μονάδων φτάνοντας στο 1,618% fibo του πρώτου κύματος. Όπως βλέπουμε στο εβδομαδιαίο που ακολουθεί από αυτά τα επίπεδα θα έχει μετά τα περιθώρια περίπου 300 μονάδων, να διορθώσει με το μεγαλύτερο ΙV ως τα όρια του Ι στις 1062 μονάδες και να μας βγάλει πάλι την ψυχή έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο με την προεδρική εκλογή, την τρόϊκα κι όλα τα κακά της μοίρας μας.

ΓΔ εβδομαδιαίο

γδ εβδ 27 νοε

Κι ας δούμε μερικές από τις μετοχές ξεκινώντας από τον Τιτάνα που διέσπασε προχθές την S1 χθες την ξανατεστάρησε και σήμερα έδειξε να φεύγει κάτω. Επόμενα πιθανά εμπόδια  στην πτώση η R και η S που αν χαθούν ίσως δούμε το χαρτί να πιάνει το στόχο της σφήνας.

ΤΙΤΚ ημερήσιο 27/11/14

Χωρίς τίτλο

 

Και τέλος μια ματιά στη ΕΤΕ

Αν υπάρξει μια αντίδραση από εδώ μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε ΩΚΩ ανεστραμμένο. Διαφορετικά ξανασπά τη γραμμή λαιμού του κανονικού ΩΚΩ και πάει νότια τραβώντας μαζί της και την υπόλοιπη αγορά.

ΕΤΕ ημερήσιο 27/11/14

Χωρίς τίτλο

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.