ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ;

ΠΕΙΡ ΗΜΕΡΗΣΙΟ 21/11/14

πειρ ημερήσιο 21 νοεΗ μετοχή έδωσε long στο 1,08, όπως βλέπουμε στο 120λ γράφημα που ακολουθεί. Το σχόλιο για τις προοπτικές του χαρτιού βραχυπρόθεσμα είναι αποτυπωμένες στο ημερήσιο γράφημα. Η διάσπαση του μπλε κατερχόμενου τριγώνου που φαίνεται στο 120λ διάγραμμα επιτρέπει σκέψεις για στόχους ως 1,44, δηλαδή λίγο πάνω από την γραμμή λαιμού του σχηματισμού διπλού πυθμένα στο 1,39. Η επιφύλαξή μας για κίνηση πάνω από τα επίπεδα που αναφέρονται οφείλονται βέβαια στο κλίμα που επικρατεί στην οικονομία, στην πολιτική ρευστότητα αλλά και στη μεγάλη πιθανότητα με το νέο χρόνο να έρθουν και νέες ΑΜΚ στις τράπεζες.

ΠΕΙΡ 120λ

ΠΕΙΡ ΙΝΤΡΑ

Γιατί λαμβάνονται υπόψη ως "σήματα" οι διασπάσεις με κλείσιμο κεριού από το 120λ, φαίνονται στο γράφημα και στη λίστα με τα φετεινά σήματα που ακολουθούν (δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία για 120λ προ του 2014 δυστυχώς) και αφορούν τα αποτελέσματα του "συστήματος" ανά 100 μετοχές για τις κινήσεις long, ή ένα ΣΜΕ για τις κινήσεις short.

ΠΕΙΡ Λίστα σημάτων ΒΜ 120λ time frame

Χωρίς τίτλο

ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ TRADING 1 ΣΜΕ ή 100 ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΕΙΡ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΜ ΣΕ 120λ TIME FRAME ETOYΣ 2014

Χωρίς τίτλο

Το σύστημα αυτή τη στιγμή έχει απόδοση 75,68% υπολογιζόμενη επί της μέσης τιμής όλων των πράξεων αγοράς - πώλησης με πρωτοφανές για τέτοια συστήματα ποσοστό κερδοφόρων σημάτων (30 από τα 52 συνολικά!). Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι οι αποδόσεις κάποιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, δεν εγγυώνται τα αποτελέσματα των αντίστοιχων κινήσεων στο μέλλον.

Μήπως όμως έχετε δει κάπου "σιγουριά" στα χρηματιστήρια?

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *